Over Ons

Missie

Wij streven ernaar om op maat gesneden financiële producten aan te bieden. Daarnaast bieden wij een samenhangend pakket van innovatieve bancaire-, beleggings- en verzekerings-producten aan, dat is afgestemd op de eisen van vandaag en morgen. Wij richten ons hoofdzakelijk op de Surinaamse markt, waarbij wij ook de geldovermakingen (remittances) uit het buitenland mogelijk maken naar vrienden en families in Suriname.

Visie

Onze visie is de samenleving bij haar economisch streven te ondersteunen door zo optimaal mogelijk in te spelen op haar behoefte aan bancaire produkten en daarbij persoonlijke ondersteuning te bieden voor een zo goed mogelijke keuze tussen beschikbare alternatieven. Onze bank streeft hierbij een wederzijdse krachtige economische groei na.

Strategie

Ons beleid is gericht op een prudente maar innoverend gerichte groei, die optimaal past aan de markt omstandigheden en nauw aansluit op de behoeften van de markt, waardoor het marktaandeel van de bank gestadig word vergroot.

Kernwaarden

Onze kernwaarden om de strategische doelen te realiseren zijn:

  • Flexibiliteit: De continuïteit van ons bedrijf is afhankelijk van ons vermogen snel op maatschappelijke ontwikkelingen in te spelen.
  • Teamgeest: Financiële dienstverlening blijft mensenwerk en samenwerken is een vereiste. Betrokkenheid, persoonlijk contact en waardering voor resultaten zijn kritische succesfactoren.
  • Integriteit: Een permanent verantwoordelijkheidsgevoel voor onze handelswijze en daarvoor aanspreekbaar.
  • Transparantie: Voor goede communicatie, eerlijkheid en vertrouwen is transparantie essentieel.